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CONTENTS
- Le cépage Syrah : origine, écophysiologie et pathologie
Syrah variety: origins, eco-physiology and grape diseases
- Origins and importance of Syrah around the world
Carole P. Meredith and Jean-Michel Boursiquot
- Old Vine Shiraz Clonal Selection - A Yalumba Perspective
Nigel Blieschke
- Comportement de la Syrah, irrigation et phénomènes de flétrissement
Hernán Ojeda
- Le changement climatique et son impact sur la viticulture
Bernard Seguin
- Production of syrah wines in tropical conditions of northeast brazil
Giuliano Elias Pereira and Luís Henrique Bassoi
- Dépérissement de la Syrah : connaissances acquises et perspectives d’études
Anne-Sophie Renault-Spilmont
- A Brief Summary of Syrah Disorder/Decline on the California Central Coast
Mark Battany
- Les composés aromatiques et phénoliques de la Syrah
Aromatic and phenolic compounds of Syrah
- An Aromatic Marker in Syrah
A.P. Pollnitz, C. Wood, T.E. Siebert, M. Parker, D.L. Capone, G.M. Elsey, M. Eggers, M. Meier, T. Vössing, S. Widder, G. Krammer, M.A. Sefton, M.J. Herderich
- Contribution des précurseurs glycosylés et du sulfure de diméthyle à l’arôme d’évolution des vins de Syrah
Alain Razungles, Marie Segurel, Christophe Riou, Raymond Baumes
- Phenolic compounds of Syrah
Jean-Marc Souquet, Jessica Drinkine, Cécile Morel-Salmi, Clotilde Verries, Didier Olle, Jean-Luc Guiraud, Patrick Vuchot,
Laurent Barnavon, Patrice This, Véronique Cheynier
- Viniication des vins de Syrah en Rhône septentrional
Jacques Grange
- Vinification et élevage des vins de Syrah Perceptions et attentes des consommateurs
Winemaking techniques and conservation of the Syrah Wines
- Gestion de l’oxygène pendant la vinification et la conservation des vins de Syrah
Stéphane Vidal et Olav Aagaard
- Importance d’une bonne gestion microbiologique des vinifications et de l’élevage
Christophe Gerland
- Adaptation of winemaking techniques and consumer perceptions of tannin enriched wines
Jessica Drinkine-Magneux, Dominique Toillon, Philippe Courcoux, Laurent Barnavon, Christophe Riou and Patrick Vuchot
- Autres travaux sur les connaissances en Viticulture et Œnologie de la Syrah
Other research about knowledge of Syrah Grape growing and winemaking
- « Mondeuse Noire » et « Viognier » dans l’arbre généalogique de la « Syrah »
José F. Vouillamoz
- Production of syrah wines in warm climates by using cold temperatures to improve the extraction of colour
Francisco J. Heredia, M. Lourdes González-Miret, M. Luisa Escudero-Gilete, Belén Gordillo, Antonio J. Meléndez-Martínez, Isabel M. Vicario, Dolores Hernanz
- Detection of an extensively variable population of Apple stem pitting virus (ASPV) in grapevines cv. Shiraz clone 99B in South Africa
Dariusz E. Goszczynski
- Étude des polyamines et de leurs précurseurs dans les baies et les vins du cépage Syrah
Mary Kelly, François Garcia, Vincent Farines, Alain Blaise
- Impact of partial alcohol reduction by reverse osmosis on static and temporal sensory perception of Syrah wines
Sophie Meillon, Christine Urbano, Sylvie Cordelle and Pascal Schlich
- Économie vitivinicole de la Syrah
- Les mystères de la Syrah - Deux millénaires de vendanges historiques
Gilbert Garrier
- La syrah : un cépage dans la dynamique économique vitivinicole mondiale
Catherine Pivot
- Le marketing international de la Syrah
- Improving market efficiency for syrah wines Italian supply and demand analysis for eficient marketing strategies
Antonio Seccia, Gianluca Nardone, Antonio Stasi
- Le marché international de la Syrah, état des lieux et avenir
- The International Syrah Market - Current Situation and Future Outlook
Damien Wilson
- Les marchés de référence pour la Syrah à travers le monde Syrah ou Shiraz ?
Hervé Henrotte
- Le marché suisse de la Syrah, tendances et facteurs clé de succès, extrapolation au monde du vin
Alexandre Truffer
- Syrah / Shiraz, quel consommateur ?
- Speaking Syrah: ConsumerWine Interfaces
Ulrich R. Orth
- La perception du cépage « Syrah » par le consommateur de vins français
François d’Hauteville, Émilie Nicoleau et Aurélie Poumerol
- Épopée d’une alliance au goût de Syrah entre un Australien et une cave de la Vallée du Rhône
Julie Campos
- Rhone Rangers Californian organization and the trends regarding Syrah consumption in US
Cheryl Quist
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